logo
Over RM Taxi
Home | Over RM Taxi

RM Taxi, dynamisch en groeiend

RM taxi Zwolle is een dynamisch en groeiend taxi bedrijf gevestigd in Zwolle sinds 2002. Door de jaren heen hebben wij een wagenpark opgebouwd waar wij trots op zijn. Wij vinden het belangrijk om te blijven investeren in ons bedrijf, zowel in opleidingen voor onze chauffeurs, als in ons wagenpark.

Ons wagenpark

Ons wagenpark bestaat uit 50 voertuigen waarmee we alle soorten van vervoer kunnen bedienen. Zo hebben we 17 rolstoelbussen, 1 rolstoelauto, 16 ruime 8-persoonsbussen en 9 luxe personenwagens. In 2018 heeft RM Taxi geïnvesteerd in duurzaamheid en als 1e taxibedrijf in Zwolle 8 volledig elektrische voertuigen aangeschaft. Met een eigen laadplein, voorzien van 100% groene stroom, hebben wij de mogelijkheid om zowel binnen als buiten 10 voertuigen tegelijkertijd op te laden. De elektrische taxi’s hebben een gemiddelde actieradius van 200 km en kunnen in en rond de stad Zwolle volledig elektrisch rijden.

Ons team bestaat uit 70 medewerkers die er dagelijks voor zorgen dat de klant veilig naar hun bestemming wordt gebracht. Wij streven naar een hoge klanttevredenheid, de klant is voor ons een individu met eigen wensen en behoeftes.
Onze chauffeurs zijn in het bezit van de wettelijk vereiste chauffeursdiploma’s. Samen met ons wagenpark zijn zij tenslotte de visitekaartjes van ons bedrijf.

Maatregelen Coronavirus

Conform de actuele vervoersprotocollen zijn alle reizigers verplicht een mondkapje te dragen. U dient als reiziger zelf voor dit mondkapje te zorgen. Daarnaast willen we u er op wijzen dat, indien u corona gerelateerde klachten heeft, u geen gebruik kunt maken van het vervoer.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar het sectorprotocol voor zorg- en taxivervoer.

Ons wagenpark

  • Mercedes Benz E, B, V- Klasse, Vito en Sprinter
  • Volkswagen Transporter en Caddy
  • Fiat Ducato
  • Hyundai Ioniq Electric

In overleg kunt u aangeven met welke auto u wenst te worden vervoerd.

Ons wagenpark in beeld

Wat klanten van ons vinden?
Ervaringen
Ciska F.
Lees verder
Wederom veilig thuis gebracht door een nette, gezellige chauffeur. Keurig volgens afgesproken tijd, service is altijd goed en netjes! Bedankt chauffeurs van RM Taxi!
Hetty Denkers
Lees verder
Geweldig bedrijf altijd op tijd. 33x gebruik van gemaakt. Geweldige service. Hartelijk dank allemaal namens mijn man. En mijzelf uiteraard.
Johan Vloet
Lees verder
Speciaal voor ons de grotere taxibus gehaald om ons naar de camping te brengen. Professionele benadering. Lekker vlot terug en nog adviezen voor bezienswaardigheden.
Dylan Rolink
Lees verder
Calvin wordt hartelijk bedankt voor de fijne terugrit. Prettige taxi, niet te duur. voldoet aan alle wensen
Wilt u meer over ons weten?

Neem gerust contact met ons op